Днес по обяд колегата със черната 75-ца на сетофара на Пашов в Перник,късно го мернах да му свирна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Днес сутрина към 9:00 на страничния вход на УНСС, 156-ца комби ми свирна за поздрав точно като минаваше покрай мен. Махнах му, той ми кимна. Номера не го помня, но започваше с У. Аз се бях спрал за секунда там, че оставях сестра ми, а той продължи напред да търси място, което намери 50 метра по надолу. Мина ми през акъла да спра да разменим 2-3 приказки, а явно и на него защото ме загледа като минавах покрай него, но бързах.
Също така онзи ден на Сливница, сива 156 с табела на автостелки.ком на задния номер. Засякохме се малко преди светофара за към централна гара където аз се отклоних, а той продължи направо. Спогледахме се с колегата докато се разминавахме по светофарите, но само толковаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеСивата 156-ца най-вероятно е колегата marian ?The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеДнес сутрина към 9:00 на страничния вход на УНСС, 156-ца комби ми свирна за поздрав точно като минаваше покрай мен. Махнах му, той ми кимна. Номера не го помня, но започваше с У. Аз се бях спрал за секунда там, че оставях сестра ми, а той продължи напред да търси място, което намери 50 метра по надолу. Мина ми през акъла да спра да разменим 2-3 приказки, а явно и на него защото ме загледа като минавах покрай него, но бързах.
Също така онзи ден на Сливница, сива 156 с табела на автостелки.ком на задния номер. Засякохме се малко преди светофара за към централна гара където аз се отклоних, а той продължи направо. Спогледахме се с колегата докато се разминавахме по светофарите, но само толковаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеИ аз така предположих, но не се познаваме та не мога да кажа той ли е бил или не.0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеМи вече се познавамеИначе sorry, че не ти кимнах или махнах, но малко от млако съм се отказал от тоя навик, че хората те гледат странно, когато се окаже, че не са част от мафията. Че някой дрои се карат все едно.....
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеРадвам се за коетоИначе sorry, че не ти кимнах или махнах, но малко от млако съм се отказал от тоя навик, че хората те гледат странно, когато се окаже, че не са част от мафията. Че някой дрои се карат все едно.....
0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеТи кат видя че съм от мафията що не се обади.Като коледна елха съм се накичил със стикери
Иначе то това важи и за теб. И аз съм белязан от знаците на мафиятаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщениеПреди малко бе забелязана сива 145-ца с клубен стикер с номер ВР 9310 АР. Намираше се близост до площад Ботев.
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеЯ аз да питам за сива 145ца със ВТ 59
А аз да питам ... сребриста 156 с кожен салон и номер ЕВ .... днес във ВТLast edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 16:57.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Колата на V_A_N_K_A_T_A забелязана днес в Студентски около 19:00! : )))
Comment
Comment